General Discussion General discussion about all things car audio, from pioneer, orion, alpine and eclipse.

Bass sound from my speakers at startup...HELP!

Old 08-02-2018, 10:14 AM
  #1  
0 Watt CAFz'r
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 2
Bass sound from my speakers at startup...HELP!

I have a 2103 Honda Accord. I installed a pioneer 4 channel amp, 4 speakers. I used a PAC LP&-4 Line out converter as I kept the head unit. Right now every time I start my car I get 4 loud bass noises, it appears each of them comes out of a different speaker. They are quite loud. It happens once at startup and then never again. Any ideas? I get a whuuump whuuump whuuump whuuump and then it is done.

Last edited by jaywelby34; 08-02-2018 at 04:42 PM.
jaywelby34 is offline  
Old 08-29-2018, 04:52 PM
  #2  
0 Watt CAFz'r
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 28
Engine noise

Read this it can be varoius things.


https://www.crutchfield.ca/S-YHGkbGxoSaG/learn/learningcenter/car/noise_suppressors_installation_guide.html
b_man is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
jaywelby34
General Discussion
0
03-01-2018 05:19 PM
Scoopo
Car Audio Technical Discussions
0
05-01-2009 12:51 PM
waltonscott
Install related
2
06-14-2007 03:12 PM
lehelke
General Discussion
3
07-14-2006 01:01 AM
Landry
Off-topic Chat
13
04-05-2004 05:33 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Bass sound from my speakers at startup...HELP!


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.