General Discussion General discussion about all things car audio, from pioneer, orion, alpine and eclipse.

Noob Help

Old 12-17-2018, 10:05 AM
  #1  
0 Watt CAFz'r
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 1
Noob Help

Hey guys my name is Stephen and I'm new to car audio but have started to really find a passion for it. I did my first install over the weekend and I'm stumped. I have a nice Kenwood deck(6904). The rest of my components are decent, nothing high end. I'm running a 4 channel skar to two 4x6's and two 6.5's. In the back is a mono skar hooked to two 12's. All the equipment is skar except for the receiver. My problem is this.....with this setup there are three pairs of rca jacks, all are hooked up, a front, a rear and the sub. Only 1 set or channel is working and everything is powered up and has voltage. My question is since I've eliminated the areas where I think there is trouble I'm tending to lean towards this deck having two bad channels? Thanks for any help as I'll very much appreciate it. Any noob jokes are also welcome.
bramlett321 is offline  
Old 02-09-2019, 08:31 PM
  #2  
0 Watt CAFz'r
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 6
Move working rca to each amp that has no sound...if that works...id check settings on each amp and deck
aabnormal72 is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
BlackLightning
Install related
5
06-24-2006 09:29 PM
RIFF-RAFF
Install related
1
06-01-2006 12:38 AM
1BADSS
General Discussion
7
05-06-2006 03:29 PM
Mickey1031
General SQ
12
04-01-2006 05:26 PM
Kosmonavt
Install related
3
07-11-2005 09:29 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Noob Help


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.