General Discussion General discussion about all things car audio, from pioneer, orion, alpine and eclipse.

Pioneer AVH-X5600BHS Trouble

Old 11-30-2018, 03:31 PM
  #1  
0 Watt CAFz'r
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 1
Question Pioneer AVH-X5600BHS Trouble

Hello everyone. I'm new to the forum. I have a 2004 Lexus sc430. For those of you who do not know you have to spend about 600 on an adaptor just to make my car compatible with any aftermarket radio. I installed a Pioneer AVH-X5600BHS about 4 years ago. All was fine then one day my radio would not turn off when the car was turned off. I called Pioneer and they were not much help. I disconnected the battery for 15 minutes. Bingo the radio works again. I then started noticing that if I did not start my car for about two days the battery would die. Could not figure it out. A few months later the radio stopped working again. At the same time I noticed my battery was losing its charge again. So I discontented the battery again. Radio works but now battery is draining. So there is a connection. I just have no idea. I have not disconnected the battery again because I donít want the radio draining it. Any suggestions. I have checked all the fuses.

Thanks

joetdc is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
avar
Install related
0
10-06-2010 08:19 AM
jpref
Car Audio Wanted (WTB)
0
04-02-2006 03:31 PM
ReDmAn
General Discussion
15
02-08-2005 11:39 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Pioneer AVH-X5600BHS Trouble


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.