General Discussion General discussion about all things car audio, from pioneer, orion, alpine and eclipse.

wiring help needed

Old 09-29-2007, 04:42 PM
  #1  
0 Watt CAFz'r
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 8
wiring help needed

trying to wire up my deck, a couple of questions

1. on the harness there is one yellow wire, but on the deck there is a memory lead wire with a 15A fuse and a bus power lead with a 3a wire both are yellow so do i connect both of them to the single yellow wire from the harness?
Denich is offline  
Old 09-30-2007, 11:14 AM
  #2  
50 Watt CAFz'r
 
smpl_gy's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 322
Firstly,
1. What deck it is ?
2. What car is it?
3. What harness are you using (if any)?
smpl_gy is offline  
Old 09-30-2007, 12:05 PM
  #3  
50 Watt CAFz'r
iTrader: (5)
 
cav2nv420's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 408
if you have two yellows and one is thicker with a bigger fuse you must run that straight to the battery
cav2nv420 is offline  
Old 10-01-2007, 12:34 AM
  #4  
0 Watt CAFz'r
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 8
Originally Posted by smpl_gy View Post
Firstly,
1. What deck it is ?
2. What car is it?
3. What harness are you using (if any)?

1. clarion dxz775usb
2. 2004 lancer
3. a wiring harness from best buy i think its made by stinger

i ended up connecting them to the single yellow, but i think i might rewire it in a couple of weeks when i run the power cable for the amp (getting through the firewall is a huge PITA apparently)
Denich is offline  
Old 10-01-2007, 07:46 AM
  #5  
50 Watt CAFz'r
iTrader: (5)
 
cav2nv420's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 408
ask killer_klown187 on here about that also, he has a lancer and you think getting through the firewall is bad? lol He has like 4 or 6 runs of 0awg through there so you should talk to him about your dilema good luck
cav2nv420 is offline  
Old 10-01-2007, 08:24 AM
  #6  
50 Watt CAFz'r
iTrader: (4)
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 292
Yea it took us forever to find a hole for a run of wire the day he got the car. We ended up finding one tho.
Riddle_Rob is offline  
Old 10-01-2007, 12:30 PM
  #7  
0 Watt CAFz'r
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 8
Originally Posted by Riddle_Rob View Post
Yea it took us forever to find a hole for a run of wire the day he got the car. We ended up finding one tho.
i know there is a spot wherte you run the wire through the fender, or one right behind the glovebox..... thats about it and i really dont want to drill any holes
Denich is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
BrodieBiking
General Discussion
1
02-05-2013 08:30 AM
noreg
Install related
1
07-20-2007 07:54 AM
Goose
Install related
15
10-11-2006 07:26 AM
Kwalsh24
Install related
3
06-17-2004 02:30 PM
Fuzz
Install related
4
08-15-2003 10:24 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: wiring help needed


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.