Prestige APS787Z Not working - Car Audio Forumz - The #1 Car Audio Forum

Car Alarm and Mobile Security Discuss car alarm installation, tips and other specifics about car alarms and car security. other topics may include remote starters and navigation.

Prestige APS787Z Not working

Old 11-03-2018, 12:20 PM
  #1  
0 Watt CAFz'r
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 1
Prestige APS787Z Not working

Installed APS787Z today - Red Wire to constant 12V / Red/White wire to constant 12V, Blue to Ignition, and Yellow to Starter. Checked with test light at harness all wires getting power two constant and the one via the ignition. The issue is the Valet FOB no light goes on. However, the red with via the test light goes on. The instructions state turn key to the on position depress the key FOB valet button three times and the system will beep and flash. Nothing on my unit. Any thoughts? Frustrating. Also, my 1994 Jeep XJ has a type A door lock (positive) I wired up a relay to change to a negative trigger could my vehicle wiring chart be incorrect and they are actually negative triggers instead of a postiive trigger? Could this be the issue the valet key FOB does not work. Any suggestions would be much appreciated. Thank you.
Bosbury1 is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
musak
General Discussion
1
02-28-2005 01:52 AM
Haunz
General Discussion
21
09-26-2004 09:35 PM
xcessbass
General Discussion
2
05-31-2004 04:37 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Prestige APS787Z Not working


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.