Car Audio Technical Discussions Dedicated to the technical side of Car Audio.

Audio issues

Old 06-17-2018, 11:37 PM
  #1  
0 Watt CAFz'r
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 1
Audio issues

Hello all, I really hope someone can help me here.

stereo: nakamichi NA6800 running android 6.0

I installed this unit for my dad, I'm pretty sure my wiring is good. When I play music/videos from a usb drive, there is no audio. Same thing with bluetooth and with an aux cable, I see the song playing but no audio at all, which is weird because the audio on the radio works just fine.

I tried messing with the settings, could not find anything. Reset to factory settings, nothing. Reset with a paper clip, nothing.

I thank you in advance!
Attar84 is offline  
Old 04-29-2019, 05:26 AM
  #2  
0 Watt CAFz'r
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 14
Hello
yes I have the same problem because like in my case the saund came from original Aux and if you dont have that it will be no saund so check that one because i install that one like exta for my new head unit also with new amp




John_Reed is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Moe Sab
General Discussion
0
11-27-2004 06:45 AM
Matt5L
General Discussion
2
09-05-2004 06:59 AM
Tzu
General Discussion
11
01-21-2004 07:02 AM
2 8's AKA Jeepbeats
General Discussion
8
10-29-2003 01:27 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Audio issues


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.