General Discussion General discussion about all things car audio, from pioneer, orion, alpine and eclipse.

Kenwood Help

Old 04-29-2012, 01:34 AM
  #1  
0 Watt CAFz'r
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
Kenwood Help

I recently installed the following Kenwood gear:

Dpx308u receiver

Xrs17p speakers

Kfcx173 speakers

X450-4 amp

The sound is pretty flat
PDXTimbers is offline  
Old 04-29-2012, 03:39 AM
  #2  
50 Watt CAFz'r
 
Colton's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 156
Did you install yourself or have a shop do it? Have you tried playing with the gains on the amp?

What exactly were you looking for that you're not getting out of the system?
Colton is offline  
Old 04-29-2012, 10:26 AM
  #3  
Level 1 Supporter
iTrader: (9)
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,261
I would play around with the settings on the deck, probably something off there.
4-channel on the speakers, I don't often hear people say "it's flat."
DaVibe is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
datafunk
General Discussion
2
12-25-2018 04:14 PM
Lastmboy
General Discussion
3
05-03-2008 01:36 PM
cavy man14
General Discussion
5
12-08-2007 01:25 PM
cdngtp99
Install related
1
09-03-2004 09:27 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Kenwood Help


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.