General Discussion General discussion about all things car audio, from pioneer, orion, alpine and eclipse.

My first ever speaker box

Old 08-06-2006, 01:21 AM
  #1  
50 Watt CAFz'r
Thread Starter
 
storky45's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 102
Exclamation My first ever speaker box

what do you guys think of my first ever speaker box??
http://storky45.spaces.live.com/PersonalSpace.aspx?_c02_owner=1
storky45 is offline  
Old 08-06-2006, 03:55 AM
  #2  
500 Watt CAFz'r
 
hofulstrof's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 779
link no worky for me .
hofulstrof is offline  
Old 08-06-2006, 08:44 AM
  #3  
500 Watt CAFz'r
 
loudlemans's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 956
same here no worky
loudlemans is offline  
Old 08-06-2006, 09:05 AM
  #4  
2000 Watt CAFz'r
iTrader: (20)
 
Killer_klown187's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,810
and a three , link no work :S
Killer_klown187 is offline  
Old 08-06-2006, 10:22 AM
  #5  
50 Watt CAFz'r
Thread Starter
 
storky45's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 102
Damn

damn link. srry guys. and the pics are too pic to put in the pic section
storky45 is offline  
Old 08-06-2006, 10:22 AM
  #6  
50 Watt CAFz'r
iTrader: (2)
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 124
host them with image shack and post the links
BIG UNIT is offline  
Old 08-06-2006, 10:47 AM
  #7  
50 Watt CAFz'r
Thread Starter
 
storky45's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 102
new link

http://storky45.spaces.live.com/PersonalSpace.aspx?_c11_PhotoAlbum_spaHandler=TWlj cm9zb2Z0LlNwYWNlcy5XZWIuUGFydHMuUGhvdG9BbGJ1bS5GdW xsTW9kZUNvbnRyb2xsZXI%24&_c11_PhotoAlbum_spaFolder ID=cns!D4D35D89653E6F2D!113&_c=PhotoAlbum&owner=1

still doesnt work

Last edited by storky45; 08-06-2006 at 10:50 AM.
storky45 is offline  
Old 08-06-2006, 10:49 AM
  #8  
50 Watt CAFz'r
Thread Starter
 
storky45's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 102
Talking new link

http://storky45.spaces.live.com/PersonalSpace.aspx?_c11_PhotoAlbum_spaHandler=TWlj cm9zb2Z0LlNwYWNlcy5XZWIuUGFydHMuUGhvdG9BbGJ1bS5GdW xsTW9kZUNvbnRyb2xsZXI%24&_c11_PhotoAlbum_spaFolder ID=cns!D4D35D89653E6F2D!113&_c=PhotoAlbum&owner=1

still doesnt work
storky45 is offline  
Old 08-06-2006, 10:57 AM
  #9  
500 Watt CAFz'r
 
hofulstrof's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 779
http://www.imageshack.us/
works every time

find your pic, click upload, then copy all the writing where it says " Thumbnail for forums (1) " then just paste it here on the forum
hofulstrof is offline  
Old 08-06-2006, 11:02 AM
  #10  
50 Watt CAFz'r
Thread Starter
 
storky45's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 102
ok

ok, and ive got a question the wires are rubbing on my woofer and making a bad sound on one i put rubber bands on it and it solved it. is there a better way? the link is http://www.canadiancaraudio.com/gallery/browseimages.php?c=3&userid=5317 this one should work
storky45 is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: My first ever speaker box


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.