General Discussion General discussion about all things car audio, from pioneer, orion, alpine and eclipse.

New problem just in time for summer :(

Old 04-25-2007, 08:01 PM
  #1  
50 Watt CAFz'r
Thread Starter
iTrader: (1)
 
ported's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 93
New problem just in time for summer :(

I started to deaden my drive side door today, got it done in 4 hours, put everything back together and PROBLEM!

My comps (both sides) in the front cut in and out but only if i turn it way up 40-45/62 but are fine when playing at 25/62. Its weird because i only touched the drivers side and didnt even touch anything on the other side.

The amp and the group was not touched, the amp is on and working perfectly when the music cuts out...

Help guys, why the **** those this always happen during the summer when you really need your system up and running
ported is offline  
Old 04-25-2007, 08:28 PM
  #2  
50 Watt CAFz'r
 
Creamedweasel's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 162
I'm thinking loose connection somewhere. But even then if all you did was attack the door with some sound deadening it shouldn't of changed any wiring, how very very odd... best of luck bro!
Creamedweasel is offline  
Old 04-25-2007, 09:02 PM
  #3  
50 Watt CAFz'r
Thread Starter
iTrader: (1)
 
ported's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 93
only wire i touched was the wires connected to the left side midrange speaker to take the door panel off...ill try to see if there is anything wrong with it tomorrow as i am tierd now...

any other thoughts?
ported is offline  
Old 04-25-2007, 11:18 PM
  #4  
50 Watt CAFz'r
 
AyZe's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 352
i had somthing like that once ... one of the speaker wires was grounding .... would work fine on low level volume, turn it up and it cuts out.
AyZe is offline  
Old 04-25-2007, 11:24 PM
  #5  
4000 Watt CAFz'r
iTrader: (5)
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 4,643
Originally Posted by AyZe
i had somthing like that once ... one of the speaker wires was grounding .... would work fine on low level volume, turn it up and it cuts out.
i have had that too

or

MMMMMMM Butt Connectors vs Soldering
zzzzzzz is offline  
Old 04-26-2007, 06:05 AM
  #6  
500 Watt CAFz'r
iTrader: (1)
 
Toddyboy's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 709
Ya sounds like a speaker wire grounding out
Toddyboy is offline  
Old 04-26-2007, 02:19 PM
  #7  
50 Watt CAFz'r
Thread Starter
iTrader: (1)
 
ported's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 93
fixed it was the wire touching metal of the door
ported is offline  
Old 04-26-2007, 04:35 PM
  #8  
500 Watt CAFz'r
iTrader: (1)
 
Toddyboy's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 709
awesome enjoy the tunes bro
Toddyboy is offline  
Old 04-26-2007, 05:08 PM
  #9  
50 Watt CAFz'r
Thread Starter
iTrader: (1)
 
ported's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 93
thanks guys
ported is offline  
Old 04-26-2007, 10:23 PM
  #10  
50 Watt CAFz'r
iTrader: (1)
 
DesolataX's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 379
Originally Posted by ported
fixed it was the wire touching metal of the door
Get some shrink wrap and close up all your solders
DesolataX is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
hightech
Car Audio Technical Discussions
2
01-04-2013 08:09 PM
Roger @ CAFz
Off-topic Chat
0
01-07-2012 08:11 AM
dongchen_han
General Discussion
7
04-21-2007 12:39 AM
Team_Overdose
General Discussion
0
03-30-2006 11:41 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: New problem just in time for summer :(


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.