Car Alarm and Mobile Security Discuss car alarm installation, tips and other specifics about car alarms and car security. other topics may include remote starters and navigation.

compustar=garbage?

Old 01-05-2011, 08:14 AM
  #1  
2000 Watt CAFz'r
Thread Starter
iTrader: (20)
 
Killer_klown187's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,810
compustar=garbage?

Has anyone else ran into this problem?
My landlord has a compustar remote start, now for the last 2+yrs he has never had a problem with it, until recently.
Just about a week ago now, it was working great and now it wont turn on his vehicle or lock the doors(basically non responsive) until your about 1" from the antenna. At first when I looked at it, I thought the fuse might have just popped under the dash and it was just not working, then I found that if you put the remote on the window, it works fine. lol. So I suggested he change the battery, he did, $25 later(expensive lil battery) still same range, it will only work when fob is touching the windshield. now I changed the ground spot recently and same results(I read on another forum that the grounds are a direct problem). Any other thoughts OTHER THEN GET A NEW ALARM? lol
Killer_klown187 is offline  
Old 01-05-2011, 08:19 AM
  #2  
500 Watt CAFz'r
iTrader: (2)
 
SQmonster's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 793
Do both of his remotes respond the same? If not, then a remote needs to be changed. If so, then the antenna is buggared and requires replacement. They have a lifetime warranty on everything but the remotes, therefore Compustar=awesome!
SQmonster is offline  
Old 01-05-2011, 08:22 AM
  #3  
2000 Watt CAFz'r
Thread Starter
iTrader: (20)
 
Killer_klown187's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,810
yes, both remotes, and when he contacted futureshop they said he needs to purchase a new alarm/starter setup, so needless to say he was a lil concerned.
so does he just need to contact someone OTHER then future shop to get a new antenna?(I thought it was the antenna at first as well)
Killer_klown187 is offline  
Old 01-05-2011, 08:55 AM
  #4  
2000 Watt CAFz'r
iTrader: (4)
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,751
If both remotes experience the same problem, then ya... I'd have to say antenna too. I know I had the same problem when I didn't connect my alarm antenna properly, and it fell out... had same problem, having to be real close for it to work.
DeadlySones is offline  
Old 01-05-2011, 09:08 AM
  #5  
2000 Watt CAFz'r
Thread Starter
iTrader: (20)
 
Killer_klown187's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,810
well, the antenna has a blue led for the status built in, it works fine, and when you press the reset button on the antenna(which is built in) it works as well, just no reception what so ever..oh well, I will get him to see a dealer(other then futureshit) and see whats going on?
Killer_klown187 is offline  
Old 01-05-2011, 11:27 AM
  #6  
500 Watt CAFz'r
iTrader: (2)
 
SQmonster's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 793
The blue light is not an indicator that the antenna is working correctly. It just means that there is power & ground there.

FS has no clue...

Visions will offer you an extended warranty on the lifetime warranty.

Independent shops rule!!!!
SQmonster is offline  
Old 01-05-2011, 11:55 AM
  #7  
2000 Watt CAFz'r
Thread Starter
iTrader: (20)
 
Killer_klown187's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,810
Visions would be ideal, IF they were canada wide, however Im in toronto, and no visions.
Killer_klown187 is offline  
Old 01-05-2011, 04:42 PM
  #8  
500 Watt CAFz'r
iTrader: (2)
 
SQmonster's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 793
Oh. I thought they were as big as they think they are.
SQmonster is offline  
Old 01-05-2011, 05:01 PM
  #9  
--SPECIAL ED--
 
SP Canada's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 199
Originally Posted by SQmonster View Post
Visions will offer you an extended warranty on the lifetime warranty.
:3ge ars:
SP Canada is offline  
Old 01-05-2011, 05:30 PM
  #10  
50 Watt CAFz'r
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 217
Originally Posted by SP Canada View Post
:3ge ars:


Compustar is decent, from a consumer standpoint (the best if you have a manual trans, IMO).

Is the rest of the vehicle working fine? No voltage issues?

I ask out of curiosity but it's most likely a bum antenna. It happens.
BradSk88 is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: compustar=garbage?


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.