Car Audio Technical Discussions Dedicated to the technical side of Car Audio.

Amplifier Trouble

Old 04-12-2018, 07:36 AM
  #1  
0 Watt CAFz'r
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 2
Unhappy Amplifier Trouble

My amplifier is apparently a brand new pos. Wired up and no output, I've checked everything that I can think of and also three Crutchfield Techs. I can hook up a cell phone to the inputs with an adapter and the amplifier and sub play fine, but cant get anything out with the head unit rca wired in. I have already replaced the head unit thinking it was the pre-outs of the head unit, issue still looming. So what I have is with the amplifier powered down my load on the speaker output terminals is as expected, 2 ohms, when I turn the amplifier on the output load switches to 10.4 ohms. How could this happen?
aur2mas is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
civic99coupe
General Discussion
13
05-11-2009 09:48 PM
CasinoGreek
General Discussion
12
10-14-2004 10:26 AM
Muckaluck
General Discussion
25
08-28-2004 10:45 AM
Flow2Dirty
General Discussion
13
01-05-2004 10:03 AM
noo tribe
General Discussion
4
07-27-2003 07:30 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Amplifier Trouble


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.