General Discussion General discussion about all things car audio, from pioneer, orion, alpine and eclipse.

i think my hu is toast.

Old 04-09-2006, 11:25 AM
  #1  
500 Watt CAFz'r
Thread Starter
 
hofulstrof's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 779
i think my hu is toast.

its an alpine 9827
last night everthing worked 100%. this morning i jump im my car go to turn the volume up and it goes all the way to max so i try to turn it back down but volume **** wouldnt work to i just took the face plate off. but it back on pressed the power button and then i turned the volume down. thought maby it was just a freak accident.not now none of the buttons on the unit will work.and i cant even get it to turn on, all it will display is the clock and thats it.ive tryied pressing the reset button but that didnt help at all. anyone got anyother ideas?

i bought it about 2 years ago.i do have an extened warrenty on the unit but i cant find the bill. i have the reciepts from all the other items i bought from them but not the one for my hu.should the store have records of this sale?
hofulstrof is offline  
Old 04-09-2006, 12:43 PM
  #2  
2000 Watt CAFz'r
 
MrEastSide's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 2,142
Most stores down in the states keep track of what you've bought on their computers. If you bought it from a big electronics chain or a big store in general they might have it on file.
MrEastSide is offline  
Old 04-09-2006, 02:46 PM
  #4  
1000 Watt CAFz'r
iTrader: (2)
 
Hardcore Rock Superstar's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1,807
Originally Posted by hofulstrof
ive tryied pressing the reset button but that didnt help at all. anyone got anyother ideas?
reset was already tried
Hardcore Rock Superstar is offline  
Old 04-10-2006, 12:37 AM
  #5  
500 Watt CAFz'r
Thread Starter
 
hofulstrof's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 779
ill gonna pull apart the dash later this week to make sure none of the fuses are blown and such and then stop in at the dealer and see what they say.

no one else has had this problem? the hu will display the clock but wont turn or or anything?
hofulstrof is offline  
Old 04-10-2006, 01:05 AM
  #6  
1000 Watt CAFz'r
iTrader: (3)
 
SQ Civic's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,185
Originally Posted by hofulstrof
ill gonna pull apart the dash later this week to make sure none of the fuses are blown and such and then stop in at the dealer and see what they say.

no one else has had this problem? the hu will display the clock but wont turn or or anything?
it seems that if it's getting power to display the clock, then all the fuses are ok. I'd call the store and see what they say.

Mark
SQ Civic is offline  
Old 04-10-2006, 06:49 PM
  #7  
500 Watt CAFz'r
Thread Starter
 
hofulstrof's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 779
well today after work the stupid hu worked fine everything is back to norman . i didnt do anything to it. oh well
hofulstrof is offline  
Old 04-11-2006, 12:33 PM
  #8  
2000 Watt CAFz'r
iTrader: (3)
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,455
maybe it had a bad day, or you've been neglecting it. They are alive you know.
veeman is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Toyrantula
Off-topic Chat
3
07-29-2007 09:59 PM
crazy4bass
General Discussion
11
06-12-2005 04:38 PM
Probeman
Off-topic Chat
5
08-21-2004 02:42 PM
BumpinTalon
Off-topic Chat
7
03-12-2004 08:58 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: i think my hu is toast.


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.