General Discussion General discussion about all things car audio, from pioneer, orion, alpine and eclipse.

JVC KD-RA270 issues

Old 07-08-2014, 11:23 AM
  #1  
0 Watt CAFz'r
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 1
JVC KD-RA270 issues

Hey guys this is my first post here, im having problems with my headunit. It doesn't play music or anything else, shows that its reading the CD but there no sound.
First time it happened, i thought something was wrong with the CD so i changed it, but same thing happened. So turned off the headunit, waited 5 mins, turned it on back, and it worked.however, this issue has happened a lot of times, it starta after about 30 mins listening to music, sometimes it occurs in just 10 mins. But today, it wont play music at all, last time used was yesterday.
At first i thought its something related to heat, but now idk.

Can i do something like disassembling the headunit and looking f?r burn signs or nmy thing else ?

Or just buy a new modern headunit and install it and have fun listening to music ?
samir9644 is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Moe Sab
General Discussion
0
11-27-2004 06:45 AM
Matt5L
General Discussion
2
09-05-2004 06:59 AM
Tzu
General Discussion
11
01-21-2004 07:02 AM
2 8's AKA Jeepbeats
General Discussion
8
10-29-2003 01:27 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: JVC KD-RA270 issues


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.