General Discussion General discussion about all things car audio, from pioneer, orion, alpine and eclipse.

LOC issue

Old 02-01-2007, 11:32 AM
  #1  
500 Watt CAFz'r
Thread Starter
iTrader: (4)
 
Join Date: Mar 2001
Posts: 877
LOC issue

I was wondering if anyone can give me some suggestions on this problem. I have an amp that doesn't seem to want to take a line out converter signal. When tested on the bench, the amp will take RCA inputs no problem. However, when a LOC is connected the amp will go into protection. The LOC is working fine as it has been tested with other amps... I've also tested three other LOC and get the same results. I need the LOC to work because the car this amp will be going into is keeping the factory radio. Any suggestions? How is a LOC signal any different than an RCA?
ChinaMan is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
TheTechMan
General SQ
24
06-28-2011 01:41 AM
Kool
General Discussion
17
05-10-2005 07:43 AM
2 8's AKA Jeepbeats
General Discussion
8
05-04-2005 06:52 AM
2 8's AKA Jeepbeats
General Discussion
2
02-27-2005 09:54 AM
2 8's AKA Jeepbeats
General Discussion
7
06-24-2004 08:51 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: LOC issue


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.