Stereo install problem. - Car Audio Forumz - The #1 Car Audio Forum


Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 01-29-2018, 03:24 PM   #1
0 Watt CAFz'r
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 1
Stereo install problem.

I just installed a new dual touchscreen stereo in my 2006 Toyota 4 runner and when I turn my headlights on the screen goes black and says no signal. I still have Bluetooth audio but nothing else. Please help!
Zachariah is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
connecting new stereo to existing aftermarket stereo connections (please help!) JHB Install related 1 09-15-2013 12:43 PM
1992 honda civic lx car stereo installation problem kaladar Canadian General Car Audio Discussion 4 05-02-2010 10:32 PM
Problem with subs and amp...and dont know what the problem is.... vip3r87 Car Audio Technical Discussions 6 12-03-2006 08:17 PM
Help me troubleshoot: First stereo install and its not working Socrates Install related 7 05-23-2004 06:56 PM
2k1 Volvo V70 stereo install Jaxom Install related 0 04-06-2004 10:32 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:00 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.