Car Audio Technical Discussions Dedicated to the technical side of Car Audio.

Subs pop when volume set to 0

Old 09-07-2014, 11:24 AM
  #1  
0 Watt CAFz'r
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 1
Subs pop when volume set to 0

My subs pop when I turn my volume down to 0 (also when car turns off). I can switch the volume from 1 to 0 and I hear a pop. I have a pioneer head unit , fx700bt. The deck sometimes loses all power and turns off, randomly.. I don't know why, sometimes it's when the music is Loud, sometimes it's when I just push the back button. Is this a grounding issue? With the car turned off I went around and checked all connections with a multimeter to see if I'm getting 12v to all my amps and the hu. It was fine.. How else would I check for grounding problem?
Akatona is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
prabhakarglv
Car Audio Technical Discussions
0
03-09-2014 11:55 PM
Lord Huggington
General Discussion
12
10-25-2010 06:51 PM
smile661
General Discussion
13
10-10-2010 08:09 PM
TragicMagic
Enclosure Design & Construction Help
1
01-20-2009 07:43 PM
matt_p
Install related
9
12-11-2006 12:18 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Subs pop when volume set to 0


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.