Bass sound from my speakers at startup...HELP! - Car Audio Forumz - The #1 Car Audio Forum


General Discussion General discussion about all things car audio, from pioneer, orion, alpine and eclipse.

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 03-01-2018, 05:19 PM   #1  
0 Watt CAFz'r
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 2
Bass sound from my speakers at startup...HELP!

I have a 2103 Honda Accord. I installed a pioneer 4 channel amp, 4 speakers. I used a PAC LP&-4 Line out converter as I kept the head unit. Right now every time I start my car I get 4 loud bass noises, it appears each of them comes out of a different speaker. They are quite loud. It happens once at startup and then never again. Any ideas?
jaywelby34 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Please help! - Sony receiver reboots on startup Scoopo Car Audio Technical Discussions 0 05-01-2009 12:51 PM
New switch panel=Speaker POP on startup A-rock96 General Discussion 5 11-18-2007 10:25 PM
Popping on startup? waltonscott Install related 2 06-14-2007 03:12 PM
problems @ startup with ECLIPSE cd player no display lehelke General Discussion 3 07-14-2006 01:01 AM
computer question - startup programs Landry Off-topic Chat 13 04-05-2004 05:33 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:44 PM.


© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands
We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.