General Discussion General discussion about all things car audio, from pioneer, orion, alpine and eclipse.

Problem with my comps

Old 12-13-2007, 07:02 PM
  #1  
0 Watt CAFz'r
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 11
Problem with my comps

I've got a set of Alpine SPX-177R 6.5" Type-X components that I bought from Visions in Saskatoon that I may have blown one of the mids on. I've got them running off a Kicker SX600.2 with the gain settings down so I'm putting out about 100 watts at 40/50 volume.


Does anybody know how they are for warranty problems there or can I take them to any Alpine dealer? Is it likely that this might be a warranty issue or am I SOL?
94Mazda626 is offline  
Old 12-14-2007, 12:21 AM
  #2  
Moderator

iTrader: (2)
 
wasted911's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,285
You should be able to get away with it on warranty. I've had a few people ask to see my gains when I bring in a blown speaker, so it's not a huge deal.

And if you need someone to fight it out at the saskatoon visions, just let me know.
wasted911 is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
vip3r87
Car Audio Technical Discussions
6
12-03-2006 07:17 PM
roddy
Car Audio Wanted (WTB)
2
12-24-2005 09:06 AM
SomeGuy
General Discussion
0
01-09-2005 01:34 PM
Jeff_23_m
General Discussion
2
04-16-2004 02:41 PM
ex everything
General Discussion
0
04-06-2004 07:10 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Problem with my comps


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.