My subs aren't hitting like then did in my last vehicle - Car Audio Forumz - The #1 Car Audio Forum

General SQ General discussion of Sound Quality related issues.

My subs aren't hitting like then did in my last vehicle

Old 07-07-2016, 09:48 AM
  #1  
0 Watt CAFz'r
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 1
Unhappy My subs aren't hitting like then did in my last vehicle

My last vehicle was a 2001 S-10, and I had duel Rockford Fosgate 10's with an 1,000 watt Memphis amp on them with the same Duel headunit (Ik cheap) but this pounded damn hard. I recently got a 1997 Nissan Pathfinder with all Bose internal speakers and I can't hardly get anything out of my subs. I've tried almost every setting I have on my head unit but if I try and turn it up either my mid range speakers start making popping and cracking noises or I have No bass at all. I've though maybe I just need some bass blockers for all my mid range and tweeters. Or do I need a better head unit because there are more speakers in this vehicle or could it be I just need new speakers? I in need of some real In site because my mind is blown.
Pathfinder99 is offline  
Old 03-14-2017, 09:35 AM
  #2  
0 Watt CAFz'r
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 1
I think you need to get new speakers. While Bose sounds good as a brand and they have really good headphones and home entertainment, they suck at car audio.
If you liked the Rockford Fodgate in your old car, maybe have a look at the Rockford Fosgate R1525X2 Prime. They're pretty decent and really quick to install.
I've written a bit about them on my blog tomlikesbest.
Tommy is offline  
Old 03-15-2017, 12:44 AM
  #3  
Moderator
iTrader: (22)
 
JohnnyRock1588's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 1,390
speakers are toast. bose is garbage and id look into upgrading all the way around
JohnnyRock1588 is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Bumpinneon
General Discussion
2
01-20-2016 11:46 PM
Brady3912
General Discussion
1
06-15-2015 10:44 AM
AnthonyP
General SPL
10
09-10-2014 02:58 PM
Car Audio2
General Discussion
11
09-16-2011 01:43 PM
hambleton_regal
Install related
19
07-18-2006 10:40 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: My subs aren't hitting like then did in my last vehicle


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.